Teambuilding på Ilsetra

Hele laget var i helgen samlet på idylliske Ilsetra for å bli bedre kjent og teste ut noen av “trikkeskinnene” fjellet hadde å by på.

Lørdagen startet med 3-4 herlige timer i skisporet, selv om flere fikk merke hardkjøret til våre tidligere langrennsløpere. Spaghettiarmene var rimelig seige for de fleste, men alle kom seg trygt hjem og sa seg godt fornøyde med økta.

1480591_525038410937466_873291509_n

Topp stemning med ski under beina!

Senere på dagen hadde laget et møte, hvor planene frem mot sesongstart ble spikret. Noen timer senere stod dagens andre økt for tur, nemlig basis og bevegelighet. Middagen kunne nok ikke smakt bedre etter de to øktene, før kvelden ble rundet av med litt sosialt!

IMG_01153

Christian og Kristian kjører basis og bevegelighet

Søndagen ventet en ny skitur, denne gangen i fantastisk vintervær. Gradestokken viste under 15 minusgrader og ga nydelige klassiskforhold, men gutta skøyteski fikk kjørt seg mellom sporene. Etter noen timer kunne noen si seg mer fornøyde med langrennsformen enn andre, men stemningen var upåklagelig og god trening ble det i alle fall!

Ellers er laget midt i en intervallperiode nå, men allerede tidlig i februar blir det mengdesamling på Mallorca, blant annet sammen med NTG. Så godt som alle er friske og raske nå, og det er ved godt mot vi går inn i de neste månedene frem mot sesongstart!

IMG_01083

One thought on “Teambuilding på Ilsetra

  1. Pingback: Første innlegg | Vegard Børsheim

Leave a comment